top of page

FYSIO CURA

Welkom bij Fysio Cura, de praktijk voor fysiotherapie waar u kunt rekenen op persoonlijke aandacht en professionele zorg. Bij ons staat uw gezondheid en welzijn centraal en wij willen u graag helpen bij het verminderen van uw lichamelijke klachten en het verbeteren van uw functioneren.

Ons team van ervaren therapeuten beschikt over de kennis en vaardigheden om u te ondersteunen bij een breed scala aan klachten en aandoeningen. Wij bieden een breed scala aan behandelingen, variërend van manuele therapie tot oefentherapie en van massagetherapie tot revalidatie. Bij Fysio Cura vinden we het belangrijk om samen met u te werken aan het behalen van uw persoonlijke doelen en streven we naar een zo snel mogelijk herstel.

Of u nu last heeft van rugklachten, nek- en schouderklachten, knieklachten, sportblessures of artrose, bij Fysio Cura bent u aan het juiste adres. Wij staan klaar om u te helpen en u te ondersteunen op uw weg naar herstel en gezondheid.

Aarzel niet om contact met ons op te nemen voor meer informatie of het maken van een afspraak. Onze praktijk is gemakkelijk bereikbaar en we bieden ruime openingstijden zodat we u kunnen ontvangen op een tijdstip dat voor u het beste uitkomt.

We kijken ernaar uit om u te ontmoeten bij Fysio Cura en samen te werken aan uw herstel!

Bewerkt .jpg

THIJS AL

Fysiotherapeut 

Ik ben een gekwalificeerde en ervaren professional en sinds 2021 afgestudeerd als Fysiotherapeut. specialisaties die ik in die jaren heb opgedaan betreft hoofdpijn- en spanningsklachten. Ik gebruik wetenschappelijk gevalideerde en op bewezen feiten gebaseerde behandeltechnieken om de gezondheidsproblemen van mijn patiënten op te lossen. Neem vandaag nog contact met me op voor meer informatie over hoe mijn uitzonderlijke diensten u kunnen helpen.

bottom of page