top of page
Physiotherapy Treatment

FYSIOTHERAPIE

Consult

De eerste behandeling betreft een vragengesprek met betrekking op de klacht, met daarbij een passend onderzoek. 

Het tweede deel van de behandeling is een behandeling op maat. 

Vervolg afspraken voor dezelfde klacht kunt u telefonisch, online of direct na het consult maken. Bent u niet in de gelegenheid om op de afgesproken tijd op te komen dagen, graag binnen 24 uur aangeven. 

Intake + behandeling: 40 min 

Vervolg afspraak: 20 min 

MIJN DIENSTEN

Een persoonlijke aanpak

Physiotherapy
Physical Therapist
Physical Therapy Session

BEHANDELING EN THERAPIE

De hulpmiddelen die u nodig heeft

BEOORDELING EN DIAGNOSE

Patiëntgerichte behandeling

VOORTGEZETTE ZORG

U op de eerste plaats zetten

Bel direct

SPECIALISATIES

Fysiotherapie

HOOFDPIJNKLACHTEN

Een aanpak gericht op het diagnosticeren en vanuit daar een behandeling op maat aan de bieden. Er word gekeken naar multimodale oplossingen die verder gaan dan alleen deze praktijk. Gebruik maken van andere disciplines en de expertises van andere, behoord tot de oplossing van deze klacht. Door de therapeut en begeleider te zijn wordt het maximale uit uw hulpvraag gehaald.

STRESSMANAGEMENT

Vanuit gesprekstechnieken de onderliggende stressoren naar de voorgrond te halen en vanuit daar een passende behandeling aan te bieden. De hulpvraag kan vanuit meerdere invalshoeken worden aangepakt en een holistische aanpak is daar één van. Er kan een tijdelijke verlichting worden geboden op het gebied van spanningsklachten, maar de behandeling biedt meer dan alleen symptoombestrijding, maar ook de oorzaak te behandelen.

bottom of page