top of page

NEKPIJN

PROFESSIONELE AANDACHT BIJ NEKPIJN

Je hebt last van je nek, vaak straalt het uit naar je hoofd. Het is eng en ook vermoeiend. Spierontspannende pijnstillers als ibuprofen helpen maar weinig. Je nek is een belangrijk schakelpunt in je lijf die professionele aandacht verdient. Maak daarom vandaag nog een afspraak en laat je behandelen door onze ervaren en gecertificeerde fysiotherapeuten.

NEKPIJN IS EEN SIGNAAL

De pijn die je in nek voelt komt van verkrampte spieren. Het is niet altijd meteen duidelijk wat de oorzaak is. Vaak is het een combinatie van stress, houding en beweeggedrag. Heb je vooral last als je wakker wordt?

ONTSPANNING EN VOORKOMEN VAN NEKKLACHTEN

Tijdens de behandeling voor jouw nekklachten zorgen we ervoor dat de spieren die verkrampt zijn ontspannen en weer soepel worden. Daarnaast onderzoeken we wat de oorzaak is zodat we de klachten weg kunnen nemen én ervoor kunnen zorgen dat ze niet snel meer terugkomen.

EEN PERSOONLIJK BEHANDELPLAN

Er zijn verschillende manieren mogelijk om nekpijn te behandelen. Met onze kennis en ervaring zijn we goed in staat een behandelplan op te stellen die bij jou persoonlijk past. We begeleiden het verloop en leren je hoe je oefeningen kunt doen. Of je nu semi-prof-sporter bent of voorzichtige senior: je krijgt een behandeling waar je je goed bij voelt en waar je beter van wordt.

bottom of page