top of page

FYSIOTHERAPIE AAN HUIS

Fysiotherapie aan huis in de regio Zaanstad
Heeft u recentelijk een operatie ondergaan of bent u vanwege fysieke beperkingen niet in staat om naar de praktijk te komen? Geen probleem, want wij komen graag bij u aan huis of naar de instelling waar u verblijft.

Fysiotherapie aan huis; als langskomen lastig óf thuisblijven noodzakelijk is

Waarom fysiotherapie aan huis?

​Er zijn tal van redenen te bedenken waarom fysiotherapie aan huis gepast is. Enkele voorbeelden zijn:

  • U hebt een operatie ondergaan(denk onder andere aan een nieuwe knie, heup of een hernia operatie) en bent hierdoor gebonden aan huis

  • U hebt een fysieke beperking die het voor u onmogelijk maakt om naar onze praktijk te komen

  • U verblijft in een instelling

Het is voor u van belang om fysiotherapie te krijgen in uw eigen omgeving; denk aan het vergroten of behouden van de zelfstandigheid in uw huis/huishouden.

Bovenstaande zijn slechts voorbeelden, hebt u een andere reden waarom u graag fysiotherapie aan huis wilt dan kunt u contact met ons opnemen en zullen we samen de mogelijkheden bespreken. Wij komen bij u aan huis indien u in regio Zaanstad woont.

Wordt fysiotherapie aan huis vergoed?
De vergoeding voor een fysiotherapie behandeling aan huis is (indien u verzekerd bent voor fysiotherapie) hetzelfde als een fysiotherapie behandeling in de praktijk. Indien u niet verzekerd bent voor fysiotherapie zal er een toeslag worden gerekend voor een fysiotherapie behandeling aan huis.

bottom of page