top of page

Stoelmassage

Stoelmassage is een vorm van massage die wordt uitgevoerd terwijl u op een speciaal ontworpen massagestoel zit. De massage is gericht op het verminderen van spierspanning en stress in het bovenlichaam, zoals de rug, schouders, nek, hoofd en armen. Hieronder worden de voordelen, geschiktheid voor klachten en doelgroepen van stoelmassage nader toegelicht.

Voordelen van stoelmassage:

 1. Vermindert stress en spanning: Stoelmassage is een effectieve manier om stress en spanning te verminderen. De massage werkt ontspannend en kan helpen om zowel fysieke als mentale stress te verminderen.

 2. Verbetert de doorbloeding: De massage verbetert de doorbloeding en helpt bij het afvoeren van afvalstoffen uit het lichaam.

 3. Verlicht pijnklachten: Stoelmassage kan ook helpen bij het verlichten van pijnklachten, zoals rugpijn, nekpijn en hoofdpijn.

 4. Verhoogt de energie en alertheid: De massage kan de energie en alertheid verhogen en u helpen om u beter te concentreren.

 5. Kan met kleding: De massage kan worden uitgevoerd met of zonder bovenkleding en hangt af van de voorkeur van de cliënt.

Geschikt voor:

 1. Hoofdpijn en migraine

 2. Nek- en schouderklachten

 3. Rugklachten

 4. RSI-klachten

 5. Stress en spanning

 6. Vermoeidheid

 7. Zwangere vrouwen

 

Stoelmassage is zeer geschikt voor werknemers die lange dagen op kantoor doorbrengen en veel tijd achter een computer doorbrengen. Het kan helpen om RSI-klachten te voorkomen en het verminderen van spanning en stress.

 

Stoelmassage is een veilige en effectieve manier om stress en spanning te verminderen en kan helpen bij het verlichten van pijnklachten. Het is belangrijk om de massage te laten uitvoeren door een ervaren en getrainde massagetherapeut.

bottom of page