top of page

Nieuws & updates 

Fysiotherapie

Locatie

Fysio Cura is gelegen in de sportschool PT075. Onze praktijk is gevestigd in de sportruimte, waardoor u bij ons terecht kunt voor een naadloze overgang van sport naar revalidatie en herstel.

Onze praktijk beschikt over moderne faciliteiten en apparatuur om u te voorzien van de beste behandelingen. Onze therapeuten hebben jarenlange ervaring en beschikken over de kennis en vaardigheden om u te helpen bij uw revalidatieproces en uw sportprestaties te verbeteren.

Bij Fysio Cura geloven we in een multidisciplinaire aanpak en werken we nauw samen met de personal trainers van PT075. Door onze gezamenlijke expertise kunnen we u de best mogelijke zorg bieden en u helpen om uw doelen te bereiken, of dat nu het verminderen van klachten is of het verbeteren van uw sportprestaties.

Klik hier voor meer informatie over PT075

Korting!

Heeft u last vast zittende en pijnlijke spieren? Maak dan gebruik van een verlichtende massage die u op uw gewenste tijdstip zelf in kan plannen! Binnenkort is er tijdelijke een actie beschikbaar en te verkrijgen via Groupon. 

Maak gemakkelijk gebruik van deze aanbieding door op de onderstaande link te drukken en een afspraak in te plannen!

  1. Ga naar consultatie

  2. Kies Groupon 

  3. Bevestig afspraak en tijdstip

  4. Kies voor betalen in praktijk

Startende
ondernemer

Ik ben Thijs Al, ik ben 27 jaar en ben al mijn hele leven woonachtig in de regio Zaanstad. In 2016 ben ik begonnen met de opleiding Fysiotherapie aan de Hogeschool van Amsterdam en in 2021 ben ik afgestudeerd.
In de jaren dat ik heb gestudeerd en de periode na mijn studie heb ik mijn ervaringen opgedaan bij diverse praktijken in de Zaanstreek. Ik heb altijd met veel zin en passie gewerkt binnen deze praktijken, maar voor mij miste er iets. Daarom heb ik er voor gekozen om de uitdaging aan te gaan. Ik ben zelfstandig aan de slag gegaan en heb mijn eigen praktijk geopend. Ik kijk met veel passie en vreugde uit naar de toekomst en om snel mijn ervaringen toe te kunnen passen!
Delen wordt gewaardeerd.

Bereikbaarheid

- Parkeergelegenheid (betaald) 
- 1 Hoog (geen lift)
- Openbaarvervoer (4 min lopen) 
- Donderdag & Zaterdag markt Rozengracht

bottom of page