top of page

REVALIDATIE

Professionele begeleiding bij jouw revalidatie

MET ZORG REVALIDEREN

Na een operatie zijn de spieren in dat gebied verzwakt. Bovendien moet ook de rest van je lichaam herstellen: vaak is de conditie afgenomen en heb je minder kracht in je lijf. Het herstel van die kracht is belangrijk maar je moet niks overbelasten. Professionele begeleiding is de sleutel tot succes. Benieuwd of jij revalidatie nodig hebt? Doe dan hier de zelftest.

ALGEHEEL HERSTEL MET REVALIDATIE

Tijdens de revalidatie werken we aan een algeheel herstel van je conditie, de kracht in het gebied van de operatie en het herstellen van je houding en bewegingsvrijheid. Dat doen we door je spieren te trainen en je te helpen bij het verbeteren van je houding. Om ervoor te zorgen dat je optimaal traint stellen we de oefeningen continu bij. Maak vandaag nog een afspraak voor jouw revalidatie.

EEN REVALIDATIEPROGRAMMA OP JOU TOEGESPITST

We passen ons programma aan op jou. Wat kan je? Wat wil je bereiken? Wat past bij jou? Gedurende het hele proces houden we in de gaten dat je aan je herstel blijft werken maar niet te snel gaat. Tegen het einde van het traject richten we ons op rustige training en oefeningen die gericht bepaalde spiergroepen aansterken zodat de kans op terugval geminimaliseerd wordt.

Revalidatie : Diensten
bottom of page